
ضرورت ورود اعضای هیات علمی به عرصه ارتباط با صنعت
مدیر دفتر پژوهشهای کاربردی دانشگاه تربیت مدرس بر ضرورت ورود اعضای هیات علمی به عرصه ارتباط با صنعت و انجام پروژههای پژوهشی تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر سیدابریشمی در همایش “توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشگاه در جذب و انجام پروژههای پژوهشی” که به همت دفتر پژوهشهای کاربردی و فناوری در دانشکده فنی مهندسی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، در خصوص ضرورت ورود اعضای هیات علمی به عرصه ارتباط با صنعت و انجام پروژههای پژوهشی مطالبی را عنوان کرد.
دکتر احسانالله اشتهاردیان، عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس نیز اظهار کرد: یکی از محورهای طرح تحول راهبردی دانشگاه، توانمندسازی اعضای هیئت علمی دانشگاه در جذب و انجام پروژههای پژوهشی است که در این نشست روند انعقاد قراداد با صنعت و موارد مهم در خصوص قراردادهای پژوهشی بیان خواهد شد.
وی با اشاره به مزیت انعقاد قرارداد از سوی دانشگاه تصریح کرد: اعتباربخشی و امتیاز به مجری طرح، استفاده از امکانات دانشگاه برای انجام پروژه، سیاست کلی کشور درباره تقویت دانشگاهها، حاشیه امن اساتید در پروژههای محرمانه یا نظامی، تکمیل ساعات موظفی کاری دانشگاه، ارتقای اساتید، ترک تشریفات مناقصه و معافیتهای بیمهای و مالیاتی از جمله این مزیتها است.
عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس در ادامه در خصوص مشکلات بیمه، کسورات مالیات و بالاسری دانشگاه در قراردادهای پژوهشی، دریافت نیاز پژوهشی اعضای هیات علمی از طریق خود اعضای هیات علمی، نامههای دانشگاه در اتوماسیون اداری، سامانه معاونت پژوهشی، سامانه اطلاعرسانی طرحها و خدمات پژوهشی دانشگاه و سامانه ساتع (سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری)، موارد مهم در قراردادهای پژوهشی شامل ارسال پروپوزال، انعقاد و اختتام قرارداد مطالبی را عنوان کرد.
در ادامه نشست، اعضای هیات علمی به بیان نظرات، دیدگاهها و سوالات خود در خصوص مسائل مربوط به ارتباط با صنعت پرداختند.
انتهای پیام
منبع: خبرگزاری ایسنا